Зареждам...
НЕ ПРОПУСКАЙТЕ МИХАИЛ БЕЛЧЕВ на 28 март и ТОНИ ДИМИТРОВА на 4 април!***ПРОМО ЦЕНИ -10% за ПРАЗНИЧЕН ОРГАНОВ КОНЦЕРТ НА БОЯН БЪЧВАРОВ на 30 април в зала 1 на ФКЦ! ***ПОСЛЕДНИ МЕСТА НА ПАРТЕР ЗА ВИЕНСКИ КАМЕРЕН ОРКЕСТЪР & МАРИО ХОСЕН НА 24.03.2019!
ВЕЛИКДЕНСКИ ОРГАНОВ КОНЦЕРТ В ДУХА И ТРАДИЦИЯТА НА ВИЕНСКАТА КАТЕДРАЛА "СВ. СТЕФАН"
ПРОФ. ЕБЕНБАУЕР - ГЛАВНИЯТ ОРГАНИСТ НА ОТ ВИЕНСКАТА КАТЕДРАЛА „СВЕТИ СТЕФАН” ЩЕ ИЗНЕСЕ КОНЦЕРТ НАВРЪХ ВЕЛИКДЕН

Проф. Йоханес Ебенбауер – органист, композитор, диригент, преподавател, капелмайстор и музикален директор на един от най-знаковите християнски храмове в Европа – Щефансдом, ще поднесе на варненската публика традиционна програма за орган и глас.
На 9 април - Великден, ще бъдем част от най-светлите празнични концертни прояви в Европа. Ще чуем божествено топло и красиво сопрано в съпровод на Йоханес Ебенбауер – светило в католическата органова музика, своеобразен подарък за почитателите на органовата музика в морската столица.

Екипът на ФКЦ-Варна за пореден път ще награди публиката на Варна с гостуване на имена от световния подиум – прекрасна възможност да се срещнем с таланта и класата на един от най-изявените органисти в Европа.

Проф. Ебенбауер ще посети Варна за втори път, завръщайки се след визита преди две години по повод коледните концерти в нашия град. Днес той отново ще зарадва ценителите на това изкуство със специално подбирана за повода програма. Ще чуем произведения от Йохан Себастиян Бах, Феликс Менделсон Бартолди, Йоханес Ебенбауер и др.

ФЕСТИВАЛЕН И КОНГРЕСЕН ЦЕНТЪР – ВАРНА С ОЩЕ ЕДНА СВЕТЛА И ЦВЕТНА ПРАЗНИЧНА ВЕЧЕР!

-10% за първите продадени билети!

МЕСЕЧЕН КАЛЕНДАР
Новини / виж всички