Зареждам...
*** САМО НА 21 ЯНУАРИ В ЗАЛА 1 ЧУЙТЕ "ЗВУЦИ ОТ ЗЕМИТЕ НА ГАНСУ" ПО ПОВОД КИТАЙСКАТА НОВА ГОДИНА! * ПЪРВИ ПРОМОБИЛЕТИ НА ЦЕНА -10 лв. за МАРИО ХОСЕН & ВИЕНСКИ КАМЕРЕН ОРКЕСТЪР - 24 март 2019г.
БЯЛОТО БРАТСТВО - ЛЕЧИТЕЛЯТ ПЕТЪР ДИМКОВ
Година: 2012
Продукция: Българска

24 юни - зала "Европа" - 20 ч.

"БЯЛОТО БРАТСТВО - ЛЕЧИТЕЛЯТ ПЕТЪР ДИМКОВ" - България, документален, 50 мин.

режисьор: Стилиян Иванов

Бялото братство – Лечителят Перър Димков” - за посланията на Петър Дънов и практически съвети за това как да се храним, какво да обличаме, как да се предпазваме и лекуваме. Чрез личния пример на лечителя Петър Димков и дъщеря му – художничката Лили Димкова разказваме за силата на позитивното мисленеи за силата на живота съобразен с природата.
 “Най-великата сила е мисълта. Каквото и когато да мислим, ние съграждаме от невидимата материя нещо, което привлича към себе си сили, да ни помагат или да ни вредят според характера на нашите мисли. Затова първата крачка е да управляваме мислите си чрез своя разсъдък. А втората крачка изисква от нас да развием у себе си навик за оптимистична мисъл. Няма лекар, който да премахне болестите на тялото и душата така, като ги премахва радостната мисъл.” С тази мисъл на един от най-големите духовни учители на България започва документалния филм  “Лечителят”.
Освен биографични данниза Лечителят на България, филмът включва и чисто практически съвети от практиката на Петър Димков: Например храната -най-здравословни са плодовете, защото те чистят както тялото, така и мислите и чувствата на човека... Колкото до месото – то съдържа токсини, които тровят организма. Ще дойде време, когато хората ще се срамуват от яденето на животни така, както сега се срамуват от канибалството. Или пък дрехите. Всяка сутрин, когато се обличаме трябва да знаем, че дрехитепопиват нашата аура и влияят върху здравето ни. Една част от излъчванията на нашите мисли се поглъща от дрехите и когато една дреха се носи дълго, тя се напоява от такива елементи. И за това, който носи стари дрехи внася в новото си Аз мисли, които отдавна е отхвърлил от себе си като отживяло.

Цени на билетите: 8 лв. редовен, 6 лв. намаление за учащи и пенсионери
МЕСЕЧЕН КАЛЕНДАР
Новини / виж всички