Зареждам...
УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, ПРОЖЕКЦИЯТА НА „ВЕЗДЕСЪЩИЯТ“ НА 20.10 СЕ МЕСТИ В 17 ч. В ЗАЛА 1. БИЛЕТИТЕ ВАЖАТ БЕЗ ПРЕЗАВЕРКА. МОЛИМ ДА НИ ИЗВИНИТЕ ЗА ПРИЧИНЕНОТО НЕУДОБСТВО!***Третото издание на кино-литературния фестивал СинеЛибри 2017 ще се проведе във Варна от 12 до 22 октомври във Фестивален и конгресен център, всеки ден от 19 ч. в зала "Европа". Билетите вече са в продажба!***От 23 до 26 октомври очаквайте за първи път във Варна фестивал за селекция от документални филми SOFIA BITING DOCS***
АЙША
Година: 2016
Продукция: Друга

1 септември - зала 1 - 22 ч.

XXV Международен филмов фестивал "Любовта е лудост"
ФОКУС ИНДОНЕЗИЯ

АЙША - премиерен филм на Индонезия 
2016 г., 109 мин.

Айша току-що е завършила образованието си. Тя живее в религиозно селище заедно с майка си и по-малкия си брат. Нейният баща е починал преди няколко години. Айша иска да стане иска учителка. Един ден получава обаждане и получава желаното място, което тя никога не познава.
В самото начало тя се чувства като "чужденец". Местните хора я приемат като сестра Мария, само защото тя носи воал като медицинска сестра, която хората очакват. Новата обстановка, различните традиции и религии изправят Айша пред множество проблеми. Но тя среща Педро, който й помага в трудни моменти. Айша трябва се изправя срещу омразата на един от неговите ученици. Понеже е мюсюлманка, хората в селото смятат, че Айша е враг ученика, който е католик.
Цена на билетите - 7 лв.,
намаление за учащи и пенсионери - 5 лв.

МЕСЕЧЕН КАЛЕНДАР
Новини / виж всички