Зареждам...
*** VARNA INTERNATIONAL ACADEMY И ПЪРВИТЕ ПРОМОЦИОНАЛНИ БИЛЕТИ ЗА ПРЕМИЕРНИ ЗАГЛАВИЯ *** ОТ 28 МАЙ СЕДМИЦА НА ИСПАНСКОТО И ИБЕРОАМЕРИКАНСКОТО КИНО***НА 2 И 5 ЮНИ ОТ 14 Ч. – „ТРИ СЕСТРИ“ НА ЧЕХОВ – СПЕКТАКЪЛ НА РУСКИ, ЖЕСТОМИМИЧЕН ЕЗИК, СЪС СУБТИТРИ НА РУСКИ, БЪЛГАРСКИ И АНГЛИЙСКИ***НА 8 ЮНИ ОТ 14 ч. И 18 ч. НАЦИОНАЛНИЯТ ТЕАТЪР - ЛОНДОН НА ЖИВО:ПРЕДСТАВЯ „ХЕДА ГАБЛЕР" ОТ ХЕНРИК ИБСЕН***„МЕТРОПОЛИТЪН ОПЕРА“ НА ЖИВО ОТ НЮ ЙОРК ПРЕДСТАВЯ„БОХЕМИ“ ОТ ДЖАКОМО ПУЧИНИ НА 14 ЮНИ ОТ 19 Ч.***
Обекти » Ресторант БМ-Сити

Ресторант "БМ-Сити" - Фестивален и конгресен център

Работно време: 11 - 24 ч.
Тел.: 0888 677 833


 

 Качествена храна, професионално обслужване и добри
цени са основните принципи, следвани в ресторанти „БМ”.
 Първият ресторант е открит през ноември 1997 г.
Както повечето велики неща и това се случва в
малко помещение на ул.”Драгоман”, № 36 във Варна,
наричано от своите посетители „Гаражчето”.
Малкият, спретнат ресторант, разположен в сърцето на
Варна, бързо става любимо място за хранене в
обедната почивка и вечер с приятели.

 


 Ресторант BM-City е разположен във Фестивалния и конгресен център във Варна - мястото, от което започват всички посоки в града. Но локацията не е най-голямото достойнство на заведението. Приятната градска атмосфера се подкрепя от уютния салон, прохладната тераса, апетитните предложения и кулинарните пътешествия в менюто. При всяко ваше гостуване в BM-City можете да пътувате сред най-разнообразни кухни и винаги да ви посреща класното качество, предлагано от ресторантите от веригата БМ. 


 Очакваме ви с изключителен кулинарен "маршрут" - от морски специалитети, през вкусна паста до приготвено с изключително внимание суши.

  Заповядайте!


Посетете ни на:   www.bmrestaurants.com  

МЕСЕЧЕН КАЛЕНДАР
Новини / виж всички