Зареждам...
"Тя, той и още двама-трима“ с премиера във Варна
06.06.2018
ПК „Ажур Пико“ ще представи премиерно във Варна новия театрален спектакъл „Тя, той и още двама-трима“. Датата на събитието е 16 юли от 19.30 часа в зала 1 на Фестивален и конгресен център.

Билетите са в продажба на касите на театър „Българан“ и ФКЦ в морската столица.

„Тя, той и още двама – трима“ е пиеса от творчеството на световноизвестният унгарски драматург и режисьор Жолт Пожгай. Постановката е дело на режисьора Богдан Петканин познат на театралната публика с комедиите „Спанак с картофи“, „Горката Франция“, „Скакалци“ и др.

Участват: Аня Пенчева, Тончо Токмакчиев, Александър Кадиев, Ненчо Илчев, Кирил Ефремов, Тихомир Благоев.

Пиесите на Жолт Пожгай са едни от най-поставяните в целия свят. Неговите невероятни комедии го превръщат в един от най-добрите съвременни комедиографи. Комедията „Тя, Той и още двама трима…” е своеобразен наръчник, за това как една жена трябва да воюва за своето щастие.

„Смъртоносният секстет” Аня Пенчева, Тончо Токмакчиев, Александър Кадиев, Кирил Ефремов, Ненчо Илчев и Тихомир Благоев ще Ви разкажат живота такъв какъвто мислим, че не е. Шест театрални миниатюри.

Шестима мъже. Шест първи срещи. Шест смъртни случая. Шест експлозии от смях и абсурд…и една невероятно отчаяна жена.

Повече информация на: https://sputnik.bg/zadava-se-nov-zvezden-teatralen-proekt-tya-toj-i-oshte-dvama-trima-sas-sigurnost-shte-e-hita-na-lyato-2018/
МЕСЕЧЕН КАЛЕНДАР
Новини / виж всички