Зареждам...
НЕ ПРОПУСКАЙТЕ МИХАИЛ БЕЛЧЕВ на 28 март и ТОНИ ДИМИТРОВА на 4 април!***ПРОМО ЦЕНИ -10% за ПРАЗНИЧЕН ОРГАНОВ КОНЦЕРТ НА БОЯН БЪЧВАРОВ на 30 април в зала 1 на ФКЦ! ***ПОСЛЕДНИ МЕСТА НА ПАРТЕР ЗА ВИЕНСКИ КАМЕРЕН ОРКЕСТЪР & МАРИО ХОСЕН НА 24.03.2019!
Ричард Клайдерман празнува във Варна 40 години на сцената
26.04.2018
Морската столица става част от Световното турне на Принца на романтичното
пиано.
 
Една от най-обичаните в България мега звезди – Ричард Клайдерман, включи Варна в световното си турне, което в рамките на две последователни години преминава през Европа, Азия и Америка и отбелязва 40 години бляскава сценична дейност. 

Ричард Клайдерман  наскоро завърши много дълго и изключително успешно турне в Китай, а концертът му във Варна следва гастролите в Бразилия, Япония, Белгия и Русия. Фин, деликатен, артистичен и с искрящо чувство за хумор Ричард Клайдерман подготвя за всяко свое гостуване в България музикален комплимент към почитателите си тук. В последното му гостуване публиката остана запленена от неговата интерпретация на "Хубава си, моя горо".
Билетите за концерта на Ричард Клайдерман са на цени от 35 до 85 лв. и могат да се закупят от  Фестивален и конгресен център, Двореца на културата и спорта,  Летен театър/ през летните месеци/ и от партньорската мрежа на Eventim - бензиностанции OMV, Office1Superstore, книжарници Orange, Български пощи и др.
МЕСЕЧЕН КАЛЕНДАР
Новини / виж всички