Зареждам...
НЕ ПРОПУСКАЙТЕ МИХАИЛ БЕЛЧЕВ на 28 март и ТОНИ ДИМИТРОВА на 4 април!***ПРОМО ЦЕНИ -10% за ПРАЗНИЧЕН ОРГАНОВ КОНЦЕРТ НА БОЯН БЪЧВАРОВ на 30 април в зала 1 на ФКЦ! ***ПОСЛЕДНИ МЕСТА НА ПАРТЕР ЗА ВИЕНСКИ КАМЕРЕН ОРКЕСТЪР & МАРИО ХОСЕН НА 24.03.2019!
ПРОМО ЦЕНИ -10% ЗА ДВАМА за ПРАЗНИЧЕН ОРГАНОВ КОНЦЕРТ на БОЯН БЪЧВАРОВ на 30 април в зала 1! *** Билетите са в продажба на каса и онлайн.
25.02.2019
30  април 2019 - зала 1 - 19 часа

ПРАЗНИЧЕН ОРГАНОВ КОНЦЕРТ на БОЯН БЪЧВАРОВ
по случай Великденските празници


В програмата: Й.С.Бах, Пахелбел, Франк и др. 

Насладете се на звуците на един от най-величествените музикални инструменти!


                                                                    Купи билети ТУК

БОЯН БЪЧВАРОВ е роден през 1970 г. в гр. Варна. Завършва Средното музикално училище „Добри Христов” - Варна в класа по пиано на Мария Гинева, а по-късно Московската държавна консерватория в класа на проф. Михаил Воскресенски.
Носител е на първи награди на Националния конкурс „Светослав Обретенов” в гр. Провадия (1982 г.), на Международния конкурс за пианисти „Мария Каналс” в гр. Барселона (1986 г.), както и на други награди в България, Италия и Португалия.

Още като ученик участва в културния живот на гр. Варна. Изнасял е концерти в Берлин и други градове на Германия, а също и в Япония. През 1992 г. записва на клавесин Пети Бранденбургски концерт на Й.С.Бах заедно с Бранденбургския камерен оркестър (Германия).
От 2005 г. свири на орган, като изнася органови концерти – самостоятелни и съвместно с оркестри като Варненската филхармония и оркестъра на „Класик ФМ Радио“. ;
Понастоящем работи като преподавател по пиано в Националното училище по изкуствата „Д. Христов” (Варна).
Носител на награда „Варна” (учител на годината – 2009 г.)
От 2013 г. сътрудничи на ФКЦ-Варна във връзка с настройката и концерти на концертния орган в зала 1.Концертен орган "Шуке" (Потсдам, Германия) в зала 1 на ФКЦ-Варна:
3 мануала, Setzer комбинация, 53 регистъра, 3890 тръби

МЕСЕЧЕН КАЛЕНДАР
Новини / виж всички