Зареждам...
***ОТ 18 ДО 28 ЮНИ ФЕСТИВАЛ НА ДОКУМЕНТАЛНИ ФИЛМИ НА СТИЛИЯН ИВАНОВ***ОФИЦИАЛНО ОТКРИВАНЕ НА МФФ „ЛЮБОВТА Е ЛУДОСТ“ НА 24 АВГУСТ ОТ 19 ч. С ПРЕМИЕРА НА „СТУДЕНА ВОЙНА“ – БИЛЕТИТЕ СА В ПРОДАЖБА!*** ПРЕМИЕРА НА БИОГРАФИЧНАТА ДРАМА „СИН НА ДРУГА МАЙКА“ С ГОСТ ЮЛИАН КОСТОВ – 25 АВГУСТ ОТ 20 ч.***
ПРОМОЦИОНАЛНИ БИЛЕТИ за събитие на VARNA INTERNATIONAL MUSIC ACADEMY
07.06.2018
20% отстъпка от цената на билетите за събития на VARNA INTERNATIONAL MUSIC ACADEMY 2018

ЛЯСТОВИЧКАТА, опера в три действия от Джакомо Пучини 

билети тук

За пръв път на българска сцена е маестро Грегъри Бухалтер, диригент в Метрополитън опера в Ню Йорк, артистичен директор и диригент на оперния театър във Феърбанкс, щата Аляска и на „Опера камерата” във Вашингтон, музикален директор на операта в Лас Вегас, щата Невада. „Лястовичката“ на Пучини е третата оперна постановка, която Грегъри Бухалтер ще дирижира по време на дебютното си концертно турне в България. Първите две са „Улична сцена“ от Курт Вайл – българска премиера на 10 и 11 юни от 19.00 ч. и „Детето и вълшебствата“ от Морис Равел на 31 май и 1 юни от 19.00 ч., също във Фестивалния и конгресен център.
Дебют в България прави и Симфоничният оркестър на град Ашдод от Израел, създаден през 1992 година и спечелил си славата по света на състав с широк диапазон на репертоара – от класически и оперни произведения до джаз, популярна и фолклорна музика и образователни концерти за деца и млади хора. В последните 10 години и музикален директор на състава е световноизвестният диригент и пианист Ваг Папиан.
МЕСЕЧЕН КАЛЕНДАР
Новини / виж всички