Зареждам...
***КИНОМАНИЯ 2017 ОТ 17 ДО 30 НОЕМВРИ*** ПРИ ПОКУПКА НА 7 ИЛИ ПОВЕЧЕ РАЗЛИЧНИ ФИЛМОВИ ЗАГЛАВИЯ ОТ КИНОМАНИЯ ПОЛУЧАВАТЕ 2 лв. ОТСТЪПКА ОТ ЦЕНАТА НА ВСЕКИ БИЛЕТ*** НА 25 НОЕМВРИ ИЗВЪНРЕДНИ ПРОЖЕКЦИИ НА „В СВЕТА НА ГИВЪН“ от 17 ч. и от 19 ч.***НЕ ПРОПУСКАЙТЕ на 17 декември РИШАР ГАЛИАНО СОЛО-ОТ БАХ ДО ПИАЦОЛА! ***
ПРОЛЕТНА КИНОВАКАНЦИЯ ВЪВ ФЕСТИВАЛЕН И КОНГРЕСЕН ЦЕНТЪР
07.04.2017

В дните на ученическата пролетна ваканция от 8 до 17 април Фестивален и конгресен център предлага на младите зрители на Варна ПРОЛЕТНА КИНОВАКАНЦИЯ с три заглавия:
 
"Красавицата и Звяра" - игрална версия на прочутия анимационен мюзикъл на "Дисни", любим на зрителите от всички възрасти - с участието на звездите Ема Уотсън, Люк Евънс, Дан Стивънс, Джош Гад, Кевин Клайн и Хати Морахен, прожекции на 2D, озвучен на български език от Веси Бонева (Бел), Орлин Павлов (Гастон), Михаил Сървански (Звяра)
 
"Императорът" - удивително документално приключение на режисьора Люк Жаке, отвеждащо зрителите в Антарктида, за да ги запознае с вълнуващия свят на един млад пингвин на прага на първото му пътешествие - красив и увлекателен разказ за тайните на природата, подходящ за цялото семейство
 
"Бързи и яростни 8" - в осмия филм с култовите герои от FAST & FURIOUS зрелището е повече от всякога, а любимият на младите зрители елитен екип ще прекоси половината земно кълбо - от слънчевите брегове на Куба, през улиците на Ню Йорк, до ледените полета около арктическото Баренцово море - разбира се, както се полага в един истински екшън, за да спаси света. А за да може публиката да се наслади на това зрелище в истинския му мащаб,  Фестивален и конгресен център го предлага в рамките на ПРОЛЕТНАТА КИНОВАКАНЦИЯ на големия екран в зала 1 - с размери 12/20 м. и със звук Долби диджитал екссъраунд.

МЕСЕЧЕН КАЛЕНДАР
Новини / виж всички