Зареждам...
ПОДАРИ С ЛЮБОВ ЛЮБОВТА КЪМ МУЗИКАТА - 110лв. ЛИМИТИРАНА СЕРИЯ ЛУКСОЗНИ ПОКАНИ ЗА ДВАМА ЗА КОНЦЕРТА НА ВИЕНСКИЯ КАМЕРЕН ОРКЕСТЪР & МАРИО ХОСЕН!
11.02.2019
Подари класа и светски стил с най-престижния класически концерт за годината:
ВИЕНСКИЯТ КАМЕРЕН ОРКЕСТЪР & ВИРТУОЗНИЯТ МАРИО ХОСЕН!24.03.2019
19:00ч.
С подаръчна ВИП покана за 110 лв. получавате:  

* ДВЕ централни места във ВИП зоната на емблематичната лилава Зала 1 на ФКЦ-Варна,
* ЛУКСОЗЕН ПЛИК с две програми за концерта,
* очакване за прекрасни моменти и НЕЗАБРАВИМО ПРЕЖИВЯВАНЕ.


Поканите се закупуват само на касата на ФКЦ, тел. 052/685-214.

Схемата с местата /ред 6 и ред 18/ можете да видите ТУК


 
Програмата „Антични арии и танци“ ще ни пренесе с магия и красота през исторически времена и епохи, с вкуса и духа на виенските традиции, арии и танци!
Подари стил!
Подари класа и красота!
Подари музика!
Подари любов!
24.03.2019
19:00ч.ЗА УЧАЩИ, ПЕНСИОНЕРИ И ИНВАЛИДИ ТУК

Първият гала концерт и предвестник на ММФ "Варненско лято" за 2019-та година е гастролът на емблематичния, познат като най-достолепен, позициониран като класа в класиката Виенски камерен оркестър /Wiener KammerOrchester/.

Диригент и солист на тази откриваща годината проява е виртуозният цигулар Mарио Хосен, художествен директор на предстоящото фестивално издание със специалното участие на Пиеро Барбарески.
На 
ММФ "Варненско лято" те ще поднесат първия концерт за годината под надслов „Антични арии и танци“ с елегантна селекция от творби на Франческо Джеминиани, Йозеф Хайдн, Оторино Респиги, Едвард Григ, Николо Паганини и Волфганг Амадеус Моцарт.

Дългоочаквана и невероятно престижна е първата визита на световноизвестния Виенски камерен оркестър във Варна. Основан в далечната 1946г., отличаващ се със заразяваща страст, емоция и брилянтна техника, оркестърът се позиционира с най-висок ранг като еталон за престиж и ниво в света на класическата музика. Всички  концертни изяви на Виенския камерен оркестър са незабравимо преживяване. В най-знаковите зали на австрийската столица - Мюзикферайн и Концертхаус, оркестърът има ежедневни прояви и свой собствен цикъл. Успоредно с това ежегодно участва на големите фестивали за класическа музика в Европа, САЩ, Япония и Южна Америка.

МЕСЕЧЕН КАЛЕНДАР
Новини / виж всички