Зареждам...
УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, ПРОЖЕКЦИЯТА НА „ВЕЗДЕСЪЩИЯТ“ НА 20.10 СЕ МЕСТИ В 17 ч. В ЗАЛА 1. БИЛЕТИТЕ ВАЖАТ БЕЗ ПРЕЗАВЕРКА. МОЛИМ ДА НИ ИЗВИНИТЕ ЗА ПРИЧИНЕНОТО НЕУДОБСТВО!***Третото издание на кино-литературния фестивал СинеЛибри 2017 ще се проведе във Варна от 12 до 22 октомври във Фестивален и конгресен център, всеки ден от 19 ч. в зала "Европа". Билетите вече са в продажба!***От 23 до 26 октомври очаквайте за първи път във Варна фестивал за селекция от документални филми SOFIA BITING DOCS***
КОМЕДИЯТА НА СЕЗОНА "КАПАРО ЗА ТРИМА", С НОМИНАЦИЯ АСКЕЕР, ИДВА ВЪВ ВАРНА НА 19 МАЙ!
03.04.2017

19 май - зала 1 - 19:30 ч.

ВНИМАНИЕ!

Варна посреща комедията на сезона с номинация за АСКЕЕР 2017 –
"Капаро за трима"!

Как да се откъснете от сивото ежедневие и да се заредите с положителни емоции?
Отговорът е лесен: Гледайте една от най-нашумелите и успешни комедийни постановки този сезон - "Капаро за трима"!

Авторският спектакъл по идея на Захари Танев, Асен Кукушев и Дули Дулев ще гастролира в морската столица на България на 19 май от 19:30 часа в Зала 1 на Фестивален и конгресен център-Варна.

Автор на сценария и режисурата е финалистът от предаването „Ръкописът” на БНТ - Пламен Глогов.
Освен че е една от най-успешните комедии на столичната сцена, „Капаро за трима“ е и сред номинираните в 27-то издание на Наградите „Аскеер” за съвременна българска драматургия, получила оценка от журито в състав от известни културолози, режисьори, писатели, драматурзи и театроведи.
Грабващият сценарий и изключителната актьорска игра пресъздават по комичен начин разнообразни и колоритни персонажи, попаднали в реални житейски ситуации, което кара зрителите не само да се превиват от смях, но и сериозно да се замислят.

Сюжетната линия разказва за безработен бизнесмен /Асен Кукушев/, упорит боксьор без слава /Дули Дулев/ и народен билколечител /Захари Танев/, които стават жертви на имотна измама, като са принудени да съжителстват заедно в апартамент- бивш психиатричен кабинет, докато се опитват да се справят с подлия хазяин (Станислав Пеев), бившата му жена (Ева Демирева), агресивния домоуправител- поет-багерист (Константин Лунгов) и кокетната съседка- непрактикуващ нотариус (Полина Маркова).

Поставката не се препоръчва за хора със слабо чувство за хумор и непоносимост към заразителен смях.
И запомнете: „Капарото е най-висшата форма на доверие!“
А вие капарирахте ли вече вашия билет?
 
 

Билети на билетна каса на ФКЦ, тел. 052/685-214 или онлайн ТУК:  


ВИЖТЕ ПОДРОБНОСТИ ЗА СПЕКТАКЪЛА ВЪВ ФЕЙСБУК:

https://www.facebook.com/kaparozatrima/

МЕСЕЧЕН КАЛЕНДАР
Новини / виж всички