Зареждам...
ДВА VIP БИЛЕТА НА ЦЕНАТА НА ЕДИН за ВЕЛИКДЕНСКИ ОРГАНОВ КОНЦЕРТ НА ПРОФ. ЕБЕНБАУЕР ОТ ВИЕНСКАТА КАТЕДРАЛА "СВ. СТЕФАН" И СОПРАНОТО СУЗАНЕ КУРЦ! 9 април, 19ч. ***ГЛЕДАЙТЕ „ЛИЛИ РИБКАТА“ – БЪЛГАРСКА ФАНТАСТИЧНА ПРИКАЗКА ЗА МАЛКИ И ГОЛЕМИ***ОТ 16.02 – „МАТИЛДА“ – СКАНДАЛНИЯТ ФИЛМ НА АЛЕКСЕЙ УЧИТЕЛ, ЗАСНЕТ СРЕД ЕСТЕСТВЕНИТЕ ДЕКОРИ НА САНКТ ПЕТЕРБУРГ*** СОФИЯ ФИЛМ ФЕСТ ВАРНА 2018 ОТ 16 ДО 23 МАРТ – БИЛЕТИТЕ СА В ПРОДАЖБА!***
Другите за нас


http://aarc.ro/en/articol/victoria-cocias-castiga-premiul-cea-mai-buna-actrita-la-loves-is-folly-iff-БНТ 1 - "Денят започва с култура", август 2015
http://bnt.bg/part-of-show/mezhdunaroden-filmov-festival-lyubovta-e-ludost-2015

МФФ "ЛЮБОВТА Е ЛУДОСТ", 22 - 28 ЮНИ 2014 
 

                                              

http://www.standartnews.com/kultura-koncerti/bez_foyerverki_na_lyubovta_e_ludost-243273.html               


МЕДИИТЕ  ОТРАЗЯВАТ
21-ТО ИЗДАНИЕ  НА  МФФ "ЛЮБОВТА Е ЛУДОСТ" 2013

 

                                                                                                                                                                                  


 

                                                                                                                            

                                                                                                                                


 

 

 

     МЕДИИТЕ ОТРАЗЯВАТ НАЧАЛОТО НА 20-ТО ИЗДАНИЕ НА
МФФ "ЛЮБОВТА Е ЛУДОСТ" 2012 /ВИДЕО/

                      

Актьорите за фестивала


* Теми и творци българското кино има. Важно е да се отворят за изкуството очите на хората, които могат да ги подкрепят. Още на първото издание на фестивала бях оптимистка за неговото бъдеще и съм била права. Оптимистка съм и сега, защото какво по-хубаво от лудостта любов и какво по-добро от фестивал на киното, което я интерпретира.
Невена Коканова, актриса, 1995 г.

* Фестивалът “Любовта е лудост” е събитие, което достойно се нарежда на едно от първите места в културния живот на България. Всеки от българските творци интерпретира любовната тема така, както я усеща като човек. Според мен любовта трябва да остане една от абсолютните стойности на нашия живот.
Цветана Манева, актриса, 1997 г.

* Фестивалът “Любовта е лудост” е едно от най-приятните културни събития. Той е малко островче, което, слава Богу, успява да се съхрани и да издържи в годините.
Коста Цонев, актьор, 2000 г.

* Едно от любимите ми неща е да идвам на този фестивал, където любовта витае във въздуха. Как ще ми омръзне за 10 години! Любовта не омръзва. Само те поддържа красив.
Мария Статулова, актриса, 2002 г.

* Този великолепен фестивал съществува вече 12 години и може би най му прилягат думите “Да прави каквото трябва, пък да става каквото ще”. Фестивалът “Любовта е лудост” прави точно това, което трябва.
Никола Анастасов, актьор, 2004 г.

* Много хубав фестивал! Добре, че го има, да се събираме във Варна приятели – актьори, режисьори, сценаристи от българското кино. Публиката да ни вижда и ние да виждаме, че не е забравила какво сме направили. Да се зареждаме взаимно. Много ни ръкопляскат като минаваме по червената пътека на откриването! Спират ни за афтографи. Усещаме, че ни обичат!
Георги Калоянчев, актьор, 2005 г.

 

 

 

    

МЕСЕЧЕН КАЛЕНДАР
Новини / виж всички