Зареждам...
ДВА VIP БИЛЕТА НА ЦЕНАТА НА ЕДИН за ВЕЛИКДЕНСКИ ОРГАНОВ КОНЦЕРТ НА ПРОФ. ЕБЕНБАУЕР ОТ ВИЕНСКАТА КАТЕДРАЛА "СВ. СТЕФАН" И СОПРАНОТО СУЗАНЕ КУРЦ! 9 април, 19ч. ***ГЛЕДАЙТЕ „ЛИЛИ РИБКАТА“ – БЪЛГАРСКА ФАНТАСТИЧНА ПРИКАЗКА ЗА МАЛКИ И ГОЛЕМИ***ОТ 16.02 – „МАТИЛДА“ – СКАНДАЛНИЯТ ФИЛМ НА АЛЕКСЕЙ УЧИТЕЛ, ЗАСНЕТ СРЕД ЕСТЕСТВЕНИТЕ ДЕКОРИ НА САНКТ ПЕТЕРБУРГ*** СОФИЯ ФИЛМ ФЕСТ ВАРНА 2018 ОТ 16 ДО 23 МАРТ – БИЛЕТИТЕ СА В ПРОДАЖБА!***
ЗАЛИ ФКЦ » Книжарница Сиела

Книжарница "Сиела" - най-голямата книжарница в североизточна България

Работно време: всеки ден от 9.30 ч. до 21 ч., тел.: 087-920-76-83

 

 

Книжарница Сиела, ФКЦ-Варна е част от най-бързоразвиваща се книжна верига у нас.
Тук се предлагат над 10 хиляди заглавия от вашите любими автори, чуждоезикова литература, разнообразна учебна литература, както и специализирана литература (право, икономика, медицина). Изключително разнообразие има от настолни игри, пъзели и играчки.

Книжарница Сиела е помислила и за малчуганите. Тук децата могат да открият книгите, с които да се потопят в приказният свят на любимите си герои и да изживеят невероятни приключения.

В книжарницата се намира един от най-добре заредените в града музикален щанд, предлагащ различни стилове музика, филми ( CD, DVD, BLUE RAY).
 
Целогодишно се повеждат много промоции и игри с клиентите, представяния на книги и срещи с български и чужди автори. Могат да се закупят и подаръчни ваучери подходящи за всеки празник!
 
Екипът на Книжарница Сиела, ФКЦ-Варна се старе да създаде уютна атмосфера за своите малки и големи клиенти и ви очаква с усмивка.
 
Сиела Фестивален и конгресен център, Варна
Адрес: Бул. "Сливница",№ 2
Телефон: 0879207683
Работно време: 9:30 - 21:30 ч.
fccvarna@ciela.net

 В пространството на книжарницата: My Cafe by Ani Boland в Книжарница Кафе-клуб Сиела
 
Посете ни във  facebook

МЕСЕЧЕН КАЛЕНДАР
Новини / виж всички