Зареждам...
*** ДИГИТАЛНО КИНО В ЗАЛА 1 И ЗАЛА 2 НА ФКЦ! *** КИНОПРЕМИЕРИ ВСЯКА СЕДМИЦА!
LA LA LAND

Купи билетГодина: 2016
Продукция: Друга

12 януари – зала “Европа“ – 18 ч.
16-20 и 22 януари - зала "Европа" - 15:45 ч.
21 януари - зала "Европа" - 17:45 ч., 20 ч.
 
“LA LA LAND“ – премиерен филм на САЩ
2016 г., 128 мин.
 
Реж. Деймиън Шазел
В ролите: Райън Гослинг, Ема Стоун, Джей Кей Симънс, Соноя Мидзуно, Сандра Роско, Фин Уитрок, Роузмари ДеУит, Кали Хернандес, Джейсън Фюкс, Джон Лиджънд
 
Най-добрият мюзикъл и един от най-добрите филми на 2016-та.

В Лос Анджелис джазовият пианист Себасчън се влюбва в амбициозната актриса Миа... А заглавието на филма е разговорното име на града, в който мечтите най-често се разбиват на парчета, но понякога се сбъдват и не се знае кое от двете може да боли повече.
Той свързва двата края като свири вечер по барове. Тя – между прослушванията - сервира кафе на звездите. Но и двамата са решени да следват мечтите си докрай. Когато успехът обаче най-после идва, Миа и Себасчън се оказват изправени пред избори, които могат и да разкъсат крехката материя на любовта им. А мечтите, които с толкова усърдие са поддържали един у друг, заплашват да ги разделят.

“La La Land“ е забавен и понякога ироничен, 
реалистичен и едновременно с това вдъхновяващ филм, който води сюжета си завладяващо. Но голямото му качество е, че успява да улови самия дух на Ел Ей и да го запечата в наистина впечатляваща екранна форма. Медийните отзиви го определят като „чиста кино магия” и „филм, в чиито прегръдки си струва да потънеш”.

 
Цена на билетите – 8 лв.
Намаление за учащи и пенсионери – 6 лв.
 
Венеция 2016 г. - награда за най-добра актриса (Ема Стоун);
7 награди „Златен глобус“ 2017 – за най-добър филм в категорията мюзикъл или комедия, най-добра актриса и най-добър 
актьор в същата категория (Ема Стоун и Райън Гослинг), режисура (Деймиън Шазел), сценарий (Деймиън Шазел), оригинална песен и оригинална музика (Джъстин Хървиц);
още над 60 награди
МЕСЕЧЕН КАЛЕНДАР
Новини / виж всички