Зареждам...
*** РУСКА КАМЕРНА ФИЛХАРМОНИЯ САНКТ ПЕТЕРБУРГ ЩЕ ГОСТУВА ЗА ПЪРВИ ПЪТ В БЪЛГАРИЯ * 31 август 2017 * 21:00 ч.*** НЕ ПРОПУСКАЙТЕ АНИМАЦИИТЕ „АЗ, ПРОКЛЕТНИКЪТ 3“ И „ФАНТАСТИЧНОТО ПЪТЕШЕСТВИЕ ДО ОЗ“- ПРОЖЕКЦИИ НА 2D! *** ХИТОВИ КИНОЗАГЛАВИЯ–РОМАНТИЧНИЯ ФИЛМ „ВСИЧКО, ВСИЧКО“ , „АКУШЕРКАТА“ С КАТРИН ДЕНЬОВ, „ПРОБИВ“ С ОРЛАНДО БЛУМ И ДЖОН МАЛКОВИЧ***
Фермерски пазар за натурални продукти, неделя, 11 ч.
Всяка неделя от 11 до 18 часа във ФКЦ:

Всяка неделя местни производители предлагат продукцията си.  
Посетете и купете!


https://bg-bg.facebook.com


 
Приятели, продължаваме с кулинарните демонстрациите на Фермерски Пазар Варна на центъра на Варна, пред ФКЦ - Варна. Благодарим на ръководството на Комплекса, че ни подкрепят, и че по този начин истинските, важните неща от живота стигат до варненци и до гостите на града.
Другата неделя, 30-ти, производителите, които приготвят може би едни от най-вкусните и полезните неща на пазара, ще ни покажат неща от кухнята си. Да, точно за Съни Греен говорим.. :)
От Съни Греен ще покажат, как с натуралните продукти от Фермерски Пазар Варна, да си приготвите нещо вкусно у дома.. и не само това. 
На 30 - ти ще споделят техния опит с безглутеновите печива. Каква е ползата им? Какви продукти да вложим? Как да ги сплотим? Ще покажат две рецепти едната ще е солена, другата сладка.

          
Информация за събитието на 9 юли: Вики "Храна за Любов"
Суровата храна е най-питателният и качествен избор за вашия хранителен режим. Още повече, рецептите са вълнуващи и вкусни! Можете да развихрите въображението си и да изненадате любимите си хора :)
Локалните и сезонни продукти са най-добрият избор за вас, защото съдържат всички необходими хранителни вещества, които да захранят и засилят организма ви!
Ето защо в неделя нашето мини меню ще бъде сурово, съчетаващо свежите летни продукти от Фермерски Пазар Варна :) 
Ще видите как се приготвя сурова супа, рулца от тиквички и сурова торта в чашка! Споделям с вас малка галерия за вдъхновение и настроение
    


МЕСЕЧЕН КАЛЕНДАР
Новини / виж всички