Зареждам...
***ИЗВЪНРЕДНИ ПРОЖЕКЦИИ НА НАЙ-ГОЛЕМИЯ ЕКРАН В ГРАДА НА „ВИКИНГ“ И „БОЛШОЙ“*** ПОРАДИ ГОЛЕМИЯ ИНТЕРЕС ПРОДЪЛЖАВАТ ПРОЖЕКЦИИТЕ НА „АННА КАРЕНИНА. СЪДБАТА НА ВРОНСКИ!***НЕ ПРОПУСКАЙТЕ „ДЖАКИ“***ОЧАКВАЙТЕ ПРОЖЕКЦИИ НА „12 А“ ОТ 18 СЕПТЕМВРИ***
Фермерски пазар за натурални продукти, неделя, 11 ч.
Всяка неделя от 11 до 18 часа във ФКЦ:

Всяка неделя местни производители предлагат продукцията си.  
Посетете и купете!


https://bg-bg.facebook.com
AUG20

Кулинарно ШОУ с Zepter на Фермерски Пазар Варна


Приятели, продължаваме да ви представяме Вълшебните места във Варна, където приготвят, и можете да намерите натурална, истинска храна. Ние не само ги каним, но и влизаме в кухнята им. Тази неделя пред ФКЦ - Варна, отново ще има демонстрация, пред вас ще творят енергичните дами от "Бисквитка'. Ето и няколко думи от тях самите: :)
""Бисквитка" е едно топло кътче, което бе създадено на 21.04.17 г с много вяра и любов от нас - Кремена и Галя. Нашия магазин се намира на ул "Македония "№27, където приготвяме ръчно на място нашите сладки и соленки. С участието си на Фермерски Пазар пред ФК, Варна на 06.08.2017г ще ви покажем как приготвяме с радост нашите вкусни и натурални сладки от лимец, орехи, мед и други здравословни съставки, които за сега ще оставим в тайна. Ще видите как правим солени крекери от четири вида брашна с три вкуса /маслина, сушени домати и хрупкави семена/. Всеки от Вас ще може да опита от нашите вкусотийки, приготвени само от натурални продукти. Всички продукти, които използваме са напълно чисти и сертифицирани продукти - лимеца, който използваме е от фермерски пазар, а меда купуваме от български производители. Нашите сладки и соленки не съдържат мляко и яйца, нито каквито и да е консерванти, подобрители и изкуствени оцветители. Те са за всеки от вас, който иска да хапне нещо по-различно, чисто, вкусно и прясно приготвено с най-важната съставка -"любов". 
Вярваме, че приготвените от нас продукти ще ви докоснат и ще усетите удоволствието и ползите от истинската и здравословна храна.
Обичаме това което правим и вярваме в това."

Очакваме ви на 06.08.2017 г от 11.оо ч до 14.00 ч на Фермерски пазар пред ФК, Варна.

Елате да опитате ! 
 


Приятели, продължаваме с кулинарните демонстрациите на Фермерски Пазар Варна на центъра на Варна, пред ФКЦ - Варна. Благодарим на ръководството на Комплекса, че ни подкрепят, и че по този начин истинските, важните неща от живота стигат до варненци и до гостите на града.
Другата неделя, 30-ти, производителите, които приготвят може би едни от най-вкусните и полезните неща на пазара, ще ни покажат неща от кухнята си. Да, точно за Съни Греен говорим.. :)
От Съни Греен ще покажат, как с натуралните продукти от Фермерски Пазар Варна, да си приготвите нещо вкусно у дома.. и не само това. 
На 30 - ти ще споделят техния опит с безглутеновите печива. Каква е ползата им? Какви продукти да вложим? Как да ги сплотим? Ще покажат две рецепти едната ще е солена, другата сладка.

          
Информация за събитието на 9 юли: Вики "Храна за Любов"
Суровата храна е най-питателният и качествен избор за вашия хранителен режим. Още повече, рецептите са вълнуващи и вкусни! Можете да развихрите въображението си и да изненадате любимите си хора :)
Локалните и сезонни продукти са най-добрият избор за вас, защото съдържат всички необходими хранителни вещества, които да захранят и засилят организма ви!
Ето защо в неделя нашето мини меню ще бъде сурово, съчетаващо свежите летни продукти от Фермерски Пазар Варна :) 
Ще видите как се приготвя сурова супа, рулца от тиквички и сурова торта в чашка! Споделям с вас малка галерия за вдъхновение и настроение
    


МЕСЕЧЕН КАЛЕНДАР
Новини / виж всички