Зареждам...
***ИЗВЪНРЕДНИ ПРОЖЕКЦИИ НА НАЙ-ГОЛЕМИЯ ЕКРАН В ГРАДА НА „ВИКИНГ“ И „БОЛШОЙ“*** ПОРАДИ ГОЛЕМИЯ ИНТЕРЕС ПРОДЪЛЖАВАТ ПРОЖЕКЦИИТЕ НА „АННА КАРЕНИНА. СЪДБАТА НА ВРОНСКИ!***НЕ ПРОПУСКАЙТЕ „ДЖАКИ“***ОЧАКВАЙТЕ ПРОЖЕКЦИИ НА „12 А“ ОТ 18 СЕПТЕМВРИ***
НИЧИЯ ЗЕМЯ
Година: 2017
Продукция: Европейска

9 юни – зала „Европа“ – 17:30ч.

Международният театрален фестивал „Варненско лято“
представя
НАЦИОНАЛНИЯТ ТЕАТЪР НА ЖИВО ОТ ЛОНДОН:
„НИЧИЯ ЗЕМЯ“ от Харолд Пинтър


Спектакъл на Стюарт Томпсън и Playful Productions
сезон 2016/2017 г., 150 мин. (с антракт)
Прожекции със субтитри на български език

Постановка: Шон Матиас
С участието на: Иън Маккелън, Патрик Стюарт, Оуен Тийл, Деймиън Молоуни

Едни от най-забележителните английски театрални и филмови актьори Иън Маккелън („Властелинът на пръстените“, „Хобит“) и Патрик Стюарт („Стартрек“) си партнират на сцената в комедийната класика на Нобеловия лаурат за литература Харолд Пинтър от 1974 г.
В лятна нощ двамата застаряващи писатели Хърст и Спунър се срещат в бар и продължават вечерта в разкошния дом на Хърст. Количеството алкохол нараства, историите им  стават все по-невероятни, а оживеният разговор започва да се превръща в игра на надмощие. Ситуацията става още по-завързана след завръщането у дома на двама по-млади неженени мъже.

Цена на билетите - 8 лв.;
намаление за учащи и пенсионери - 6 лв.
Вестник „Time Out“:
„Двама от най-големите актьори на всички времена в една от най-добрите пиеси на съвременността.“   
 
Сателитното излъчване е част от глобалната програма National Theatre Live, която се осъществява в България от Британски съвет в партньорство с Фондация „Хомо Луденс“, Фондация „Виа Фест“ и Столична община.   
МЕСЕЧЕН КАЛЕНДАР
Новини / виж всички