Зареждам...
20 % ОТСТЪПКА ЗА БИЛЕТИ ЗА ДВАМА ОНЛАЙН за "КАПАРО ЗА ДВАМА" на 19 МАЙ! *** НЕ ПРОПУСКАЙТЕ "БЪРЗИ И ЯРОСТНИ 8"! *** ГЛЕДАЙТЕ „АЗ, ДАНИЕЛ БЛЕЙК“ СЪС "ЗЛАТНА ПАЛМА" ОТ КАН 2016!
МАША И МЕЧОКА - БЪЧВА С МЕД

Купи билет28 април 2017 - зала 1 - 18 часа

МАША И МЕЧОКА - "БЪЧВА С МЕД"
ДЕТСКИ КУКЛЕН ТЕАТЪР С ГОЛЕМИ КУКЛИ


Mаша и Мечока на гости на българските деца
 
След огромния интерес към представлението "Маша и Мечока: Кутията на щастието", трупата от Русия се завръща у нас, за да представи най-новия си спектакъл "Бъчва с мед".  

Постановката е създадена на базата на популярния детски анимационен сериал Маша и Мечока и дава възможност на родните зрители отново да видят любимите си герои.
България ще бъде сред първите държави в света, където ще бъде представен новият спектакъл. След София, руската трупа ще гастролира и в Пловдив, Стара Загора, Бургас, Добрич, Русе и Варна /на 28 април/.


Цени на билетите: от 20 лв. до 40 лв.

Представлението е оригинална руска адаптация на  един от най- любимите на децата по цял свят анимационен сериал
„ Маша и Мечока“, говорещ на  същия език с деца и възрастни. Разказва за приятелството на едно малко момиченце Маша и бивш цирков артист Мечока. Образът на  Маша представя едно невероятно активно момиче с весел нрав,  което никога не седи на едно място и е убедена, че целият свят е създаден само за нея. Тя е упорита, любопитна и по детски наивна.
Мечокът – бивш цирков артист, приятел и ментор на любопитно момиче Маша. Живее в  уютната  къщата в гората. Обича да лови риба, отглежда пчелите, събира горски плодове и гъби,  знае как да жонглира, кара колело, кънки и ролери.
 
В спектакъла „Кутията на щастието ” умело са съчетани комедийност, безкрайни и вълнуващи приключения, които остроумно и музикално разказват историята на добротата, любопитството и непосредствеността, оставащи задълго в съзнанието не само на детската публика, но и на техните родители.
Автентични декори, кукли по-големи от човешки ръст, разнообразни многоцветни костюми, интересна хореография, и като цяло общата атмосфера на положителна нагласа и възторг, ще пренесат публиката в един магичен свят.
 
“Маша и Мечока” е букет от  емоционалност и техническо майсторство, което го налага като безусловен бестселър. 
МЕСЕЧЕН КАЛЕНДАР
Новини / виж всички