Зареждам...
***ИЗВЪНРЕДНИ ПРОЖЕКЦИИ НА НАЙ-ГОЛЕМИЯ ЕКРАН В ГРАДА НА „ВИКИНГ“ И „БОЛШОЙ“*** ПОРАДИ ГОЛЕМИЯ ИНТЕРЕС ПРОДЪЛЖАВАТ ПРОЖЕКЦИИТЕ НА „АННА КАРЕНИНА. СЪДБАТА НА ВРОНСКИ!***НЕ ПРОПУСКАЙТЕ „ДЖАКИ“***ОЧАКВАЙТЕ ПРОЖЕКЦИИ НА „12 А“ ОТ 18 СЕПТЕМВРИ***
Изложение "Празнувайте живота"
19 август 2017 (събота)
09.00-19.30 ч.


Събитие: Изложение „Празнувайте животаwww.celebratelifebg.com
Локация: Фестивален и конгресен център Варна  

Цена на билета: 2 лв.
 
Организатор: КЛМ 9 ЕООД
С любезното съдействие на: Сокони фуудс

 
Приветстваме Ви на един форум – уникален и различен, търсещ най-верния път до здравословния живот, до баланса и до малките радости в живота. За първи път в България се организира изложение за хубавите неща в живота. Искаме да могат хората да се докоснат до древната медицинаАюрведа и да научат за ползите от употребата на билки, подправки, йога, масажи и терапии, медитация, пътувания. Представени ще бъдат държавите Шри Ланка и Индия, откъдето се разпространява и знанието за живота - Аюрведа.
Участниците са фирми, предлагащи стоки и услуги за здравословен начин на живот, храни и напитки, био козметика, студиа за йога и медитация, спа центрове, иновативни методи за лечение, аюрведа и много други. Сред специалните гости са посланици, консули, секретари от Шри Ланка, Индия и др. Ще танцува за Вас световно известният състав за индийски танци от областта Гуджарат, представящ танците Расгарба и Дандия рас.
По време на изложението ще има лекционна програма – аюрведа, кристалолечение, здрави деца, будизъм, подправките и как да ги използваме, ползи от солната терапия, пътешествие до остров Шри Ланка и как да празнуваме живота докато пътуваме и др.
 

Вход за събитието - 2 лева
 
МЕСЕЧЕН КАЛЕНДАР
Новини / виж всички