Зареждам...
***ИЗВЪНРЕДНИ ПРОЖЕКЦИИ НА НАЙ-ГОЛЕМИЯ ЕКРАН В ГРАДА НА „ВИКИНГ“ И „БОЛШОЙ“*** ПОРАДИ ГОЛЕМИЯ ИНТЕРЕС ПРОДЪЛЖАВАТ ПРОЖЕКЦИИТЕ НА „АННА КАРЕНИНА. СЪДБАТА НА ВРОНСКИ!***НЕ ПРОПУСКАЙТЕ „ДЖАКИ“***ОЧАКВАЙТЕ ПРОЖЕКЦИИ НА „12 А“ ОТ 18 СЕПТЕМВРИ***
ВСИЧКО, ВСИЧКО
Година: 2017
Продукция: Друга

14 юли - 20 юли - зала "Европа" - 18 ч., 20.15 ч.
21 юли - дала "Европа" - 18.15 ч., 20 ч.
22 юли - 27 юли - зала "Европа" - 18.15 ч.

"ВСИЧКО, ВСИЧКО" - САЩ, 2017, драма/романтичен, 96 мин.

Режисьор: Стела Меги
Актьорски състав: Амандла Стендбърг, Ник Робинсън, Аника Нони Роуз, Тейлър Хиксън


Представете си, че не можете да докоснете нищо от света навън. Да подишате свежия въздух, да усетите слънцето на лицето си… или да целунете момчето, което харесвате.

Вълнуващата история Всичко, всичко е създадена по едноименния бестселър на Никола Юн и разказва трогателната любовна история на 18-годишната интелигентна, любопитна към света и притежаваща богато въображение Мади, която страда от рядко заболяване, което не й позволява да напусне пределите на херметически изолирания ѝ дом, и нейния симпатичен съсед Оли, който няма да допусне болестта ѝ да застане между тях.

Мади повече от всичко иска да се наслади на интригуващия външен свят и на обещанията, които само първата любов може да ни даде. Разделени от прозорците на къщата и контактуващи само чрез съобщения, между нея и Оли се създава силна връзка, което кара Мади да рискува всичко, за да бъдат заедно… дори и това да означава да загуби живота си.


 

Цена на билетите – 8 лв.,
намаление за учащи и пенсионери – 6 лв.
МЕСЕЧЕН КАЛЕНДАР
Новини / виж всички