Зареждам...
* РУСКА КАМЕРНА ФИЛХАРМОНИЯ, САНКТ ПЕТЕРБУРГ ГОСТУВА ЗА ПЪРВИ ПЪТ В БЪЛГАРИЯ*31 август 2017*21:00 ч.***БИЛЕТИТЕ ЗА МФФ „ЛЮБОВТА Е ЛУДОСТ“ 2017 ВЕЧЕ СА В ПРОДАЖБА!*НЕ ПРОПУСКАЙТЕ РОМАНТИЧНАТА КОМЕДИЯ НА ЕЛИНОР КОПОЛА „ПАРИЖ МОЖЕ ДА ПОЧАКА“ НА 26 АВГУСТ***
БАЛЕРИНА
Година: 2016
Продукция: Европейска

14, 15 и 22 януари – зала „Европа“ – 11 ч., 14 ч.
13 януари – зала „Европа“ – 11 ч.
16-19 януари – зала „Европа“ – 14 ч.
21 януари – зала „Европа“ – 14 ч., 16 ч.
 
„БАЛЕРИНА“ – премиерен детски анимационен филм на Франция и Канада
2016 г., 89 мин.
дублиран на български език, прожекция на 2D
Реж. Ерик Съмър, Ерик Варен  
 
Годината е 1879-та. 11-годишната Фелиси повече от всичко иска да бъде балерина и подтиквана от най-добрия си приятел Виктор, решава да избяга от приюта за сираци, в който живее в провинциалния селски Бретан, и двамата се отправят към Париж. Там погрешка я взимат за друга и така я приемат за ученичка в самата легендарна Гранд Опера. Изпълнена с неизчерпаема енергия и решимост да успее, но без никаква балетна подготовка, Фелиси трябва да положи много труд и старание, за да навакса пропуснатото. А педантичният мосю Меран има обичая всяка година да изхвърля най-слабата ученичка от всеки клас на школата – и изпитанието предстои на кастинга за „Лешникотрошачката“. Да се справи с всички трудности в името на мечтата си, на момичето отново помага верният Виктор, който пък има таланта на изобретател и сега е в екипа на самия Айфел, строящ прочутата кула.
Филм, който ще се хареса на цялото семейство, забавен и трогателен разказ за силата на приятелството и вярата в собствените сили по пътя към мечтите.
 
Цена на билетите :
за деца, учащи и пенсионери – 6 лв.,
за възрастни – 8 лв.

 
МЕСЕЧЕН КАЛЕНДАР
Новини / виж всички