Зареждам...
***ИЗВЪНРЕДНИ ПРОЖЕКЦИИ НА НАЙ-ГОЛЕМИЯ ЕКРАН В ГРАДА НА „ВИКИНГ“ И „БОЛШОЙ“*** ПОРАДИ ГОЛЕМИЯ ИНТЕРЕС ПРОДЪЛЖАВАТ ПРОЖЕКЦИИТЕ НА „АННА КАРЕНИНА. СЪДБАТА НА ВРОНСКИ!***НЕ ПРОПУСКАЙТЕ „ДЖАКИ“***ОЧАКВАЙТЕ ПРОЖЕКЦИИ НА „12 А“ ОТ 18 СЕПТЕМВРИ***
АКУШЕРКАТА
Година: 2017
Продукция: Европейска

14 юли - 20 юли - зала 6 - 20 ч.
21 юли - 27 юли - зала 6 - 18 ч.

"АКУШЕРКАТА" - ФРАНЦИЯ 2017, драма, 117 мин.


Режисьор: Мартен Прово
В ролите: Катрин Деньов, Милен Дьомонжо, Катрин Фро, Оливие Гурме, Мари Паким


Двете френски актриси Катрин Фрот и Катрин Деньов споделят екрана за пръв път в АКУШЕРКАТА - ярка и очарователна драма за стари познати и ново начало, създаденаот известния режисьор Мартин Провост.
 


Клеър е чудесна и способна акушерка, която има естествен талант да изражда бебета с най-нежно усещане. Но през годините нейните деликатни начини, чувството за гордост и отговорност са в противоречие с по-ефективните методи на съвременните болници. По-близо до края на кариерата си, отколкото до началото си, тя започва да поставя под въпрос мястото и уменията си.
Един ден тя получава странен телефонен разговор,глас от миналото. Беатриче, екстравагантната и безгрижна любовница на починалия й баща, има важни и неотложни новини и иска да я види отново, 30 години след като е изчезнала без следа.
Различни във всяко отношение, Клер – свръхсъвестна, а Беатриче – със свободен дух и обичаща живота, двете жени ще се научат да се приемат една друга, а разкриването на стари тайни ще компенсира изгубените години.

 

Цена на билетите – 6 лв.,
намаление за учащи и пенсионери – 5 лв.
МЕСЕЧЕН КАЛЕНДАР
Новини / виж всички