Зареждам...
*** РУСКА КАМЕРНА ФИЛХАРМОНИЯ САНКТ ПЕТЕРБУРГ ЩЕ ГОСТУВА ЗА ПЪРВИ ПЪТ В БЪЛГАРИЯ * 31 август 2017 * 21:00 ч.*** НЕ ПРОПУСКАЙТЕ АНИМАЦИИТЕ „АЗ, ПРОКЛЕТНИКЪТ 3“ И „ФАНТАСТИЧНОТО ПЪТЕШЕСТВИЕ ДО ОЗ“- ПРОЖЕКЦИИ НА 2D! *** ХИТОВИ КИНОЗАГЛАВИЯ–РОМАНТИЧНИЯ ФИЛМ „ВСИЧКО, ВСИЧКО“ , „АКУШЕРКАТА“ С КАТРИН ДЕНЬОВ, „ПРОБИВ“ С ОРЛАНДО БЛУМ И ДЖОН МАЛКОВИЧ***
АЗ, ПРОКЛЕТНИКЪТ 3

Купи билетГодина: 2017
Продукция: Друга

30 юни - 13 юли - зала "Европа" - 16 ч. и 18 ч.
14 юли - зала "Европа" - 16 ч.
15 и 16 юли - зала "Европа" - 14 ч.
18 и 20 юли - зала "Европа" - 16 ч.
21 юли - зала "Европа" - 16 ч.
22 и 23 юли - зала "Европа" - 14 ч. и 16 ч.

"АЗ, ПРОКЛЕТНИКЪТ 3" - премиерен анимационен филм на САЩ
2017 г., 90 мин., прожекции на 2D
Озвучен на български езикЗапознайте се с Дру – брата близнак на Гру, който в "Аз, проклетникът" и "Аз, проклетникът 2" доказа, че по-голям злодей от него не е съществувал. Новият трейлър на третата част от забавното приключение ни представя Дру – пълното копие на Гру… но с буйна руса коса. В ''Аз, проклетникът 3'', който излиза на голям екран на 30 юни, изгубеният роднина ще се опита да върне брат си към злодейството.

След като Гру осинови трите момичета и намери любовта в лицето на Луси, той сякаш е напът да изгуби суперзлодейските си сили. В първия трейлър видяхме как е преметнат и унижен от един смахнат бандит – Балтазар Брат. И това сякаш е краят на кариерата и славата му. Но по неведоми пътища Гру разбира, че има брат близнак, за когото никой не подозира. Дру е пълно копие на брат си… но с коса и по-богат. Освен това той е изключително неопитен във вършенето на зли деяния. Двамата братя са принудени да се съюзят за една последна кражба, а Гру ще трябва да си припомни как се правят злини и да направи всичко възможно брат му да не пострада в мисията. 

Как ще завърши всичко? Ще се справи ли Дру със задачата, въпреки липсата на опит? Ще успее ли да отмъсти Гру на Балтазар Брат за унижението? И най-важното – ще си върне ли уважението на своята армия миньони? Отговорите на всички въпроси предстоят в ''Аз, проклетникът 3''  от 30 юни 2017.

Цена на билетите:
за деца, учащи и пенсионери – 6 лв.,
редовен билет за възрастни – 8 лв.

 

МЕСЕЧЕН КАЛЕНДАР
Новини / виж всички