Зареждам...
*** 25% ОТСТЪПКА ЗА 25 БИЛЕТА НА 25 ЮЛИ ЗА РУСКА КАМЕРНА ФИЛХАРМОНИЯ САНКТ ПЕТЕРБУРГ, КОЯТО ЩЕ ГОСТУВА ЗА ПЪРВИ ПЪТ В БЪЛГАРИЯ * 31 август 2017 * 21:00 ч.*** НЕ ПРОПУСКАЙТЕ АНИМАЦИИТЕ „АЗ, ПРОКЛЕТНИКЪТ 3“ И „ФАНТАСТИЧНОТО ПЪТЕШЕСТВИЕ ДО ОЗ“- ПРОЖЕКЦИИ НА 2D! *** ХИТОВИ КИНОЗАГЛАВИЯ–РОМАНТИЧНИЯ ФИЛМ „ВСИЧКО, ВСИЧКО“ , „АКУШЕРКАТА“ С КАТРИН ДЕНЬОВ, „ПРОБИВ“ С ОРЛАНДО БЛУМ И ДЖОН МАЛКОВИЧ***
Обекти » Книжарница Сиела

Книжарница "Сиела" - най-голямата книжарница в североизточна България

Работно време: всеки ден от 9.30 ч. до 21 ч., тел.: 087-920-76-83

 

 

Книжарница Сиела, ФКЦ-Варна е част от най-бързоразвиваща се книжна верига у нас.
Тук се предлагат над 10 хиляди заглавия от вашите любими автори, чуждоезикова литература, разнообразна учебна литература, както и специализирана литература (право, икономика, медицина). Изключително разнообразие има от настолни игри, пъзели и играчки.

Книжарница Сиела е помислила и за малчуганите. Тук децата могат да открият книгите, с които да се потопят в приказният свят на любимите си герои и да изживеят невероятни приключения.

В книжарницата се намира един от най-добре заредените в града музикален щанд, предлагащ различни стилове музика, филми ( CD, DVD, BLUE RAY).
 
Целогодишно се повеждат много промоции и игри с клиентите, представяния на книги и срещи с български и чужди автори. Могат да се закупят и подаръчни ваучери подходящи за всеки празник!
 
Екипът на Книжарница Сиела, ФКЦ-Варна се старе да създаде уютна атмосфера за своите малки и големи клиенти и ви очаква с усмивка.
 
Сиела Фестивален и конгресен център, Варна
Адрес: Бул. "Сливница",№ 2
Телефон: 0879207683
Работно време: 9:30 - 21:30 ч.
fccvarna@ciela.net

 В пространството на книжарницата: My Cafe by Ani Boland в Книжарница Кафе-клуб Сиела
 
Посете ни във  facebook

МЕСЕЧЕН КАЛЕНДАР
Новини / виж всички